VETERANMARCHEN OG MUSIKFESTIVAL 2019

Hej venner
Her er et godt tilbud til jer, der ikke skal hjælpe til med udstillingerne på Torvet i Skive denne dag. Kom friskt og vær med til en spændende begivenhed, der støtter veteranarbejdet.

Billedet indeholder sandsynligvis: 8 personer, smilende personer, tekst
 
 

Veteranmarch & Festival - kom og støt vores Veteraner.

Besøg VeteranMarchen.dk :
http://www.veteranmarchen.dk/vm/index.php

Køb billetter på Ticketmaster :
https://www.ticketmaster.dk/event/457719

- For Veteraner, med Veteraner.

( evt donationer til mobilepay: 16772 )

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, tekst

Familie weekend 2019

Besøg på Brandstationen i Skive.

Markering af Flagdagen for hele familien.
Onsdag den 7. november kl. 1800 mødes vi på Brandstationen i Skive, Engvej 4-6, hvor vi skal høre om Beredskabet i Skive og opland. Vi hører om deres arbejde og får lov til at se de forskellige køretøjer og materiel, der anvendes under de mangeartede opgaver både med slukning, ambulancetjeneste og de almindelige Falck-opgaver.
Vi mødes kl. 1800 og starter med Pizza og sodavand inden de frivillige brandmænd tager over og viser os rundt. Arrangementet er støttet af Veteranstøtten og afholde si samarbejde med Danmarks Veteraner Thy-Mors-Salling. Alle er velkomne, men det kræver tilmelding aht. forplejningen. VEL MØDT.
Tilmelding på Facebook: Veteran Café Skive eller til formanden: preben.sloht@gmail.com

senest tirsdag den 6. november aht. forplejningen.

Veteran Café Yxengård

Her en en lille præsentation af Veteran Oasen/Veteran Café Yxengård, der viser området i Tornby Klitplantage ved Hirtshals. Vi har fået tilbud om at benytte denne til aktiviteter, så vi planlægger på en tur i løbet af året. Kom gerne med ideer.

 
Se videoen på Facebook siden Veteran Café Skive.

Børnegrupper folder

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg støtter Caféen

Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg har doneret sit honorar fra deltagelse i underholdningsprogrammet Krejlerkongen på TV2. Honoraret er på kr. 3.750 som hun ikke må modtage, og hun har derfor besluttet, at beløbet går til det arbejde vi gør for veteraner og pårørende i Veteran Café Skive.

Vi har dermed allerede de første midler i hus til Caféens drift i 2017.

Samtidig har Skive Kommune fået tildelt kr. 250.000 til optimering af FamilieHuset, som vi i samarbejde med Gitte Andersen og kommunen har søgt om. Det var før omdannelsen af regeringen, så vi retter også en tak for denne støtte.

Vi sender en stor og dybfølt tak til ministeren for den store støtte, dette også set i lyset af ovennævnte støtte.

Sidste!

Minister Inger Støjberg har et stort hjerte for Veteran Café Skive, hvilket sidst markerede sig ved en donation fra Inner Wheel Aalborghus, hvor ministeren havde holdt foredrag.

Hun har lovet at besøge Caféen ifm. Flagdagen og kigger ind og holder et indlæg om "Livet på Christiansborg" og hendes engagement for vore veteraner. Nærmere tilgår når vi har programmet fra Skive Kommune/Ingeniørregimentet.

Regeringens Veteran tiltag

Nedenfor kan du finde regeringens bud på den nye Veteranpolitik og Servicetjek af Veteranindsatsen. Der mangler dog stadig en kontant stillingstagen til behandlingstider mv. Det kan ikke være rigtigt, at en særdeles syg veteran skal føre bevis for, at han har været udsat for det, han hævder. Det er umuligt for en soldat med kort tjeneste at få indsigt i alle Forsvarets papirer. Vi glæder os til at se alle detaljer. God læselyst.

http://danmarksveteraner.dk/wordpress/wp-content/uploads/2016/09/Danmarks-veteranpolitik-2016.pdf

http://danmarksveteraner.dk/wordpress/wp-content/uploads/2016/09/Servicetjek-af-veteranindsatsen-2016.pdf