Donation fra Skive Awards 2019

Foto: Jan Sand
Skive Awards 2019

Fredag den 1. marts løb den nye Skive Awards af stablen. Caféen var blevet bedt om at støtte med 3-4 veteraner til hjælp med musikinstrumenter, adgangskontrol, anvisning af pladser med mere. Bent, Jørn og Preben havde budt ind og vi gik frisk til opgaverne, som Lilian sørgede for.

Hun er hjælper for Charlotte og hun løste opgaven med stort overblik og klare anvisninger til os gamle "knuder". En sjov og anderledes opgave med masser af mulighed for at promovere Caféen og vores arbejde, så selv om det blev en lang aften, ja så er vi tilfredse med vores indsats.

Vi løste opgaver som "roadies", "dørmand", billetør, tjener og alle de små opgaver som altid dukker op, når showet kører. Men vi må indrømme, at det godt kunne mærkes både lørdag, søndag og ....

Vi retter en stor tak til Skive Awards 2019 for den flotte donation på kr. 2.000,-.

Donation fra Søsterloge nr. 22 Dronning Dagmar, Skive.

Den 30. januar var næstformanden Jørn Bukhave Nielsen og bestyrelsesmedlem Bent Sørensen gæster i Odd Fellow Ordensbygning for at modtage en donation fra Søsterlogen. Det er 3. år Caféen bliver tildelt en donation til vores arbejde for veteraner og pårørende, og vi er meget stolte og overraskede over den flotte gestus. Vi modtog i år kr. 10.000 til arbejdet og vil tilstræbe os på at flest mulige får gavn af denne. En stor tak til logen.