VELKOMMEN

Kære veteraner og pårørende. Følg med i tilbud og hvad der sker på Caféen. Nyheder under Opslag, Det Sker og Ledelsen orienterer.

SIDSTE NYT!!!

Donation fra Inner Wheel Klub Skive - se mere under "Det Sker 2018".

Donation fra Nyland Forum - se mere under "Det Sker 2018".

SUPPE OG BESØG AF DR1 NYHEDDERNE.
Onsdag den 16. januar mødte 26 frem til en hyggelig aften i Caféen. De 4 børn var hurtigt i gang med hyggen i det kreative værksted mens de voksne fik en kop kaffe og en snak inden vort kokketeam bød på oksekødsuppe med boller og flutes.
DR har i den forløbne uge haft fokus på Veteran Caféer og hvad det er de kan tilbyde,som det offentlige Ikke kan. Tirsdag var der direkte indslag på P4 morgennyheder og i aftes kom Nathasja og team forbi, for at lave et indslag til søndags nyhederne. De vil skildre livet på caféen og gå lidt i dybden med hvad brugerne får ud af at komme der. Det bringes forventeligt på søndag den 20. januar kl. 1830.
Tak til jer alle for jeres besøg og forståelse.

NB! Næste Café aften er onsdag den 30. januar, hvor vi hygger over kaffen. Husk!! Har du gode forslag til aktiviteter eller ris/ros til ledelsen, kan du sende dem til Formanden på SMS eller mail inden den 3. februar 2019.

NB! Når du skal finde flere menupunkter, så husk at flytte pilen til "Mere" og der vil nu komme en ekstra menu frem.

JULETRÆSFEST den 19. december 2018

Onsdag den 19. december 2018, kl. 1800, mødtes 14 børn og 30 voksne til årets juletræsfest.

Vi startede med at byde velkommen til de mange fremmødte og formanden nævnte de mange flotte donationer og sponsorer, som har gjort det hele muligt året igennem. Denne gang var vi så heldige, at 3 af vore sponsorer kunne være til stede, og det gav nogle hyggelige snakke om det der sker i Caféen.
Til paraden kunne vi kalde 4 børn frem og dekorere dem med Børnemedaljer, og det var 4 stolte gutter, der i fineste retstilling modtog denne og de rosende ord med pålæg om at bære medaljen med stolthed.

Charlotte Danefeld takkede for godt samarbejde under Nyland Forum og talte om betydningen af det frivillige arbejde og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde i det nye år.

Herefter blev der budt på på kaffe/te/ gløgg og sodavand, sponsoreret af Hancock, samt varme æbleskiver og julekager. Snakken gik livligt i alle stuer, da så mange var mødt op for at sige Glædelig Jul.
Julemanden kiggede ind til børnenes store glæde og havde en godtepose og en flot julegave med til børnene, sponsoreret af Guldsmed Østergaard, En dejlig aften og et godt punktum for et spændende 2018.

Vi vil her takke alle vore sponsorer for den flotte støtte i året der gik og glæder os til at tage fat på 2019, hvor vi vil præsentere mange nye aktiviteter bl.a Bueskydning og en ny Weekend tur, der bliver kombineret med fiskekonkurrence og kanosejlads.

Vel mødt onsdag den 2. januar til Nytårsparole.

Udsendt af Danmark - 365 fortællinger.

Udsendt af Danmark - 365 fortællinger om det at være udsendt i verdens brændpunkter.
Så er fortællingerne godt i gang og du kan følge dem dagligt på //www.udsendtafdanmark.dk/.
Dette er noget helt unikt for Danmark og du oplever at historien skrives mens du lytter.
God fornøjelse.

VETERAN CAFÉ SKIVE

Veteraner og pårørende i Skive har etableret et fristed for alle veteraner og pårørende i Familiehuset, hvor du kan komme og få en kop kaffe, te eller en vand og en uforpligtigende snak med andre veteraner og pårørende om dine oplevelser og evt. problemer.

Så er du ambulancemand, brandmand, Falckmand, frivillig i Hjemmeværn, Beredskabs-korpset, Røde Kors, læge, nødhjælpschauffør, pilot, politimand, præst,  pårørende, soldat, sømand, sygeplejerske der har været udsendt i international tjeneste, så er du velkommen.

Vi samarbejder med Danmarks Veteraner, men det kræver ikke medlemskab at bruge Caféen.

 "Veteraner støtter Veteraner"

Vel Mødt

Hver onsdag i ulige uger

kl. 18 - 21

i FamilieHuset, Asylgade 4,

7800 Skive.