VELKOMMEN

Kære veteraner og pårørende. Følg med i tilbud og hvad der sker på Caféen. Nyheder under Opslag, Det Sker og Ledelsen orienterer.

 

Café aften den 22. maj kl. 18-21.

 


Denne dag får vil besøg af Falckredder/pårørende Flemming Madsen, der gennem en lang tjeneste ved Falck, har haft psykiske problemer inde på livet. Flemming har fungeret som "krisepsykolog" og "First responder" og var bl.a. med ved katastrofen I Seest.
Flemming vil også give os et kursus i hjertestarter - noget vi alle kan få brug for.
En spændende aften er planlagt til jer og aht. spisning/køkkenet beder vi om tilmelding på vanligvis.
Vel mødt
Fotokilde: TV2

 

Sidste nyt:

Donation fra 2.Sct. Georgsgilde i Skanderborg.
Formanden var onsdag den 15. maj en tur i Skanderborg for at fortælle gamle spejdere om udsendelser og det arbejde vi laver i Veteran Caféen. Gildet honorerede dette med en donation til arbejdet på kr. 1.000 og vi retter en stor tak til vore støtter i Skanderborg.

Har du lyst til at give en hånd med til et af følgende arrangementer, så skriv en kommentar på Facebook eller en mail til preben.sloht@gmail.com.


1. juni kl. 08-16 - frivillige til at bemande udstillingen "Udsendt af Danmark" samt til at hjælpe med udskænkning af kaffe/te/slushice og kransekage i Kulturfestival "Genopdag Skive". Begge stande er på Posthus torvet og du kan byde ind med hele dagen eller nogle timer. I den udstrækning vi har poloer i den rette størrelse, vil du få en udleveret til brug på dagen.


6 og 8. juni - frivillige til at give en hånd med til trækning af kabler, stoleopstilling og praktiske opgaver samt nedtagning af samme på Middelalderborgen Østergård i Salling.Torsdag den 6. kl. 10-16 og lørdag den 8. juni kl. 16-18. Vi kan bruge 2-4 frivillige, der hermed kan være med til tjene en donation til Caféen.

 

CAFÉ AFTEN den 8. MAJ.

Tak til alle for en god dag i Caféen. Det indledningsvise møde med Styrelsen/ministeriets repræsentant, Thomas og Lykke fra Kuben samt Mette og Helle fra kommunen forløb fint og stor tak for en god arbejdsfrokost.
Efterfølgende viste jeg Thomas rundt i FamilieHuset og han fik lejlighed til at tale med et par brugere fra såvel Caféen som "skoletilbuddet" på 1. sal.
Ved den lækre middag, som Jørn havde tilberedt, fik vi besøg af Mette og Helle og de fik sig en god oplevelse med hjem og en forståelse for, hvad det er vi tilbyder i huset. En god dag, hvor jeg er sikker på, at alle fik et godt indtryk af, hvad vi havde fået ud af tilskuddet fra den særlige pulje.

SIDSTE NYT!!!

INVITATION til FAMILIEWEEKEND 14-16. JUNI 2019

Vi inviterer dig og din familie samt venner fra vore søster Caféer til en dejlig weekend på Hesselund Sø Camping.

Vi kan være 36 personer, så hurtig tilmelding er godt. Bindende tilmelding senest den 1. maj til formand eller næstformand, se mere under "Opslag".

Donation fra Skive Awards 2019 - se mere under "Det sker 2019".

Donation fra Søsterloge nr. 22 Dronning Dagmar Skive - se mere under "Det sker 2019".

 

SUPPE OG BESØG AF DR1 NYHEDDERNE.
Onsdag den 16. januar mødte 26 frem til en hyggelig aften i Caféen. De 4 børn var hurtigt i gang med hyggen i det kreative værksted mens de voksne fik en kop kaffe og en snak inden vort kokketeam bød på oksekødsuppe med boller og flutes.
DR har i den forløbne uge haft fokus på Veteran Caféer og hvad det er de kan tilbyde,som det offentlige Ikke kan. Tirsdag var der direkte indslag på P4 morgennyheder og i aftes kom Nathasja og team forbi, for at lave et indslag til søndags nyhederne. De vil skildre livet på caféen og gå lidt i dybden med hvad brugerne får ud af at komme der. Se kilp på vores Facebook side Veteran Café Skive.
Tak til jer alle for jeres besøg og forståelse.

NB! Når du skal finde flere menupunkter, så husk at flytte pilen til "Mere" og der vil nu komme en ekstra menu frem.

TIL

Udsendt af Danmark - 365 fortællinger om det at være udsendt i verdens brændpunkter.
Så er fortællingerne godt i gang og du kan følge dem dagligt på http://www.udsendtafdanmark.dk/.
Dette er noget helt unikt for Danmark og du oplever at historien skrives mens du lytter.
God fornøjelse.

VETERAN CAFÉ SKIVE

Veteraner og pårørende i Skive har etableret et fristed for alle veteraner og pårørende i Familiehuset, hvor du kan komme og få en kop kaffe, te eller en vand og en uforpligtigende snak med andre veteraner og pårørende om dine oplevelser og evt. problemer.

Så er du ambulancemand, brandmand, Falckmand, frivillig i Hjemmeværn, Beredskabs-korpset, Røde Kors, læge, nødhjælpschauffør, pilot, politimand, præst,  pårørende, soldat, sømand, sygeplejerske der har været udsendt i international tjeneste, så er du velkommen.

Vi samarbejder med Danmarks Veteraner, men det kræver ikke medlemskab at bruge Caféen.

 "Veteraner støtter Veteraner"

Vel Mødt

Hver onsdag i ulige uger

kl. 18 - 21

i FamilieHuset, Asylgade 4,

7800 Skive.